huollot

Huollot ja korjaukset

Huollamme ja korjaamme kuorma-autot ja perävaunut merkistä riippumatta – kysy myös katsastus- sekä vikadiagnostiikkapalveluja. Tutustu!

jarrutyöt

Jarrutyöt

A-jarrulupakorjaamomme tekee ABS- ja EBS-korjaukset ja -muutostyöt, jarrujensovitusajot sekä muut jarrutyöt turvallisesti. Tutustu!

Muut palvelut

Meiltä saat myös mm. varaosat, ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset, rengastyöt sekä takalaitanostinten huoltopalvelut. Tutustu!

Muut raskaan kaluston palvelut

Rengastyöt, ilmastointihuollot sekä muut palvelut Kuopion Sorsasalosta

Kuopion Rekkahuolto palvelee yrityksiä monipuolisesti myös raskaan kaluston ilmastointiin, renkaisiin ja varaosiin sekä takalaitanostimiin liittyen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä tai tule käymään korjaamollamme Kuopion Sorsasalossa!

Takalaitanostimien korjaus, huolto ja tarkastus

Suoritamme takalaitanostimien korjauksia, huoltoja ja tarkastuksia kattavasti eri merkkeihin ja malleihin. Toimimme myös Dhollandia-nostimien merkkihuoltona, josta saat sekä huollot ja korjaukset että varaosat eri Dhollandia-nostimiin. Varmista takalaitanostimesi optimaalinen toiminta tuomalla se meille tarkastettavaksi ja huollettavaksi!

Ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset

Toimiva ilmastointi pitää kuljettajan virkeänä ja auton sisäilman puhtaana sekä lisää ajomukavuutta niin kesällä kuin talvella. Teemme ilmastointilaitehuoltoja ja -korjauksia monipuolisesti raskaan kaluston eri merkeille ja malleille. Suosittelemme ilmastointilaitteiden säännöllistä huoltoa, jolloin vältytään suuremmilta ongelmilta – ja ylimääräisiltä laskuilta.

Renkaat ja rengastyöt raskaaseen kalustoon

Meiltä saat myös renkaat, vanteet sekä renkaiden asennukset kuorma-autoosi ja perävaunuusi.

Ota yhteyttä »

Meiltä myös varaosat raskaaseen kuljetuskalustoon

Korjaamomme toimittaa raskaan kaluston varaosia laajasti eri merkkeihin ja malleihin. Ota yhteyttä tai tule käymään varaosamyymäläämme Kuopion Sorsasalossa, niin etsitään parhaat ratkaisut tarpeisiisi!