huollot

Huollot ja korjaukset

Huollamme ja korjaamme kuorma-autot ja perävaunut merkistä riippumatta – kysy myös katsastus- sekä vikadiagnostiikkapalveluja. Tutustu!

jarrutyöt

Jarrutyöt

A-jarrulupakorjaamomme tekee ABS- ja EBS-korjaukset ja -muutostyöt, jarrujensovitusajot sekä muut jarrutyöt turvallisesti. Tutustu!

Muut palvelut

Meiltä saat myös mm. varaosat, ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset, rengastyöt sekä takalaitanostinten huoltopalvelut. Tutustu!

Raskaan kaluston jarrutyöt ja -sovitukset

ABS- ja EBS-jarrujen korjaukset ja muutokset Kuopion Sorsasalossa

Kuopion Rekkahuolto tekee raskaan kaluston jarrutöitä kaikenmerkkisiin ja -mallisiin kuorma-autoihin ja perävaunuihin. Erikoisalaamme ovat ABS/EBS-jarrujärjestelmien korjaus- ja muutostyöt. Uudessa jarruhallissamme suoritamme jarrusovitukset nykyaikaisella laitteistolla. Kysy lisää!

Olemme A-jarrulupakorjaamo, jolla on oikeus suorittaa kaikkia kuorma-autojen ja perävaunujen jarrujärjestelmiin sekä niiden säätölaitteisiin liittyviä huolto-, korjaus-, säätö- ja muutostoimenpiteitä sekä ajoneuvoyhdistelmien jarrusovituksia. Vastuullinen ja kokenut henkilökuntamme tekee vaativatkin jarrutyöt vankalla ammattitaidolla.

ABS- ja EBS-jarrujen korjaus- ja muutostyöt

Kun kuorma-autosi ABS/EBS-merkkivalo palaa, jarrut kitisevät tai havaitset muita häiriöitä jarrujen toiminnassa, tule tarkistuttamaan jarrusi meille. Korjaamoltamme löytyvät sekä ammattilaiset että tarvittava erikoislaitteisto ABS- ja EBS-jarrujen jarrujen testaamiseen, korjaamiseen ja muutostöihin.

Jarrujärjestelmien korjaukset

Raskaan kaluston jarrutöihimme kuuluvat myös jarrujärjestelmien korjaukset, joita teemme seuraaville merkeille:
• Wabco
• Knorr
• Haldex

Käytämme jarrujärjestelmien korjauksissa vain OE-laatuisia eli alkuperäislaatuisia varaosia. Raskaan kaluston jarrujen korjaukset – varaa aika. Jarrukorjaamomme huoltaa, korjaa ja säätää ABS- ja EBS-jarrut ja jarrujärjestelmät tehokkaasti ja huolellisesti kuorma-auton tai perävaunun merkistä riippumatta. Tervetuloa asiakkaaksemme Kuopion Sorsasaloon! Ota yhteyttä!