Raskaan kaluston jarrutyöt ja -sovitukset – ABS- ja EBS-jarrujen korjaukset ja muutokset Kuopion Sorsasalossa

Ota yhteyttä

Kuopion Rekkahuolto tekee raskaan kaluston jarrutöitä kaikenmerkkisiin ja -mallisiin kuorma-autoihin ja perävaunuihin. Erikoisalaamme ovat ABS- ja EBS-jarrujärjestelmien korjaus- sekä muutostyöt. Uudessa jarruhallissamme suoritamme jarrusovitukset nykyaikaisella laitteistolla. Olemme A-jarrulupakorjaamo, jolla on oikeus suorittaa kaikkia kuorma-autojen ja perävaunujen jarrujärjestelmiin sekä niiden säätölaitteisiin liittyviä huolto-, korjaus-, säätö- ja muutostoimenpiteitä sekä ajoneuvoyhdistelmien jarrusovituksia. Vastuullinen ja kokenut henkilökuntamme tekee vaativatkin jarrutyöt vankalla ammattitaidolla.

Jarrujärjestelmien korjaukset

Raskaan kaluston jarrutöihimme kuuluvat myös jarrujärjestelmien korjaukset, joita teemme seuraaville merkeille:

  • Wabco

  • Knorr

  • Haldex.

Käytämme jarrujärjestelmien korjauksissa vain OE-laatuisia eli alkuperäislaatuisia varaosia. Raskaan kaluston jarrujen korjaukset – varaa aika. Jarrukorjaamomme huoltaa, korjaa ja säätää ABS- ja EBS-jarrut ja jarrujärjestelmät tehokkaasti ja huolellisesti kuorma-auton tai perävaunun merkistä riippumatta. Tervetuloa asiakkaaksemme Kuopion Sorsasaloon!

Ota yhteyttä

ABS- ja EBS-jarrujen korjaus- ja muutostyöt

Kun kuorma-autosi ABS- tai EBS-merkkivalo palaa, jarrut kitisevät tai havaitset muita häiriöitä jarrujen toiminnassa, tule tarkistuttamaan jarrusi meille. Korjaamoltamme löytyvät sekä ammattilaiset että tarvittava erikoislaitteisto ABS- ja EBS-jarrujen jarrujen testaamiseen, korjaamiseen ja muutostöihin.

Lue myös muista palveluistamme