huollot

Huollot ja korjaukset

Huollamme ja korjaamme kuorma-autot ja perävaunut merkistä riippumatta – kysy myös katsastus- sekä vikadiagnostiikkapalveluja. Tutustu!

jarrutyöt

Jarrutyöt

A-jarrulupakorjaamomme tekee ABS- ja EBS-korjaukset ja -muutostyöt, jarrujensovitusajot sekä muut jarrutyöt turvallisesti. Tutustu!

Muut palvelut

Meiltä saat myös mm. varaosat, ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset, rengastyöt sekä takalaitanostinten huoltopalvelut. Tutustu!

Raskaan kaluston huolto- ja korjauspalvelut

Korjauta kuorma-autosi ja perävaunusi Kuopion Sorsasalossa

Kuopion Rekkahuolto on erikoistunut raskaan kaluston huolto- ja korjaustöihin. Teemme pääasiassa kuorma-autojen ja perävaunujen huoltoja ja erilaisia korjaustöitä kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Kysy lisää oman rekkasi huollosta! 

Päämääränä turvallinen ajo

Jotta rekkasi kulkisi teillä turvallisesti, me teemme työmme aina erityisellä huolella. Hyödynnämme raskaan kaluston huolloissa ja korjauksissa merkkikohtaista asiantuntemustamme, asianmukaista korjauskalustoa sekä laadukkaita varaosia, joiden avulla varmistamme turvallisen ja kestävän lopputuloksen.

Katsastuskunnostukset ja -käynnit

Jätä ajoneuvosi katsastuttaminen meidän huoleksemme! Teemme raskaan kuljetuskaluston katsastuskunnostuksia sekä katsastuksia avaimet käteen -periaatteella. 

Vikadiagnostiikka merkkiohjelmilla

Raskaan kaluston huolto- ja korjauspalveluihimme kuuluu myös autojen ja perävaunujen vikadiagnostiikka. Käytössämme ovat Bosch-, Wabco- Knorr- ja Haldex-ohjelmat, joiden avulla vikakoodien luku onnistuu merkistä ja mallista riippumatta.

Tarpeena raskaan kaluston huolto?

Tervetuloa meille! Teetä raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöt laatupalveluna ammattilaisillamme Kuopion Sorsasalossa!

Huoltojen ja korjausten lisäksi teemme muun muassa jarrutyöt, rengastyöt sekä ilmastointihuollot autoosi. Ota yhteyttä!